ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Από την Παρασκευή 9 Μαρτίου, νέες παραστάσεις στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

– η «ΛΟΞΑ & ΔΟΞΑ» του Γιάννη Ξανθούλη σε εκπληκτική πρωτότυπη μουσική Βασίλη Δημητρίου, αξίζει να έχει μια θέση στο πρόγραμμα του νέου θεάτρου ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Μια παράσταση που πρωτοανέβηκε από το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» το 2007, τώρα κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στις 9 μ.μ. Μαύρη κωμωδία που τα έχει ΟΛΑ!

Σκηνοθεσία-Χορογραφίες: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά: Χρύσα Δαπόντε, Κοστούμια: Χρύσα Δαπόντε και η Ομάδα. Παίζουν (αλφαβητικά): Ιορδάνης Βροχίδης, Μιχαέλα Γιαννούλη, Ειρήνη Δελημύτη, Λίτσα Διάκα, Σταυρούλα Θεοδωρίδου, Αργυρώ Καραβά, Αργυρώ Καρλιώτη, Ανδρέας Μαχαίρας, Παναγιώτης Μωρικίδης, , Μέμη Παπακωστοπούλου, Νίκος Πατούνας, Αλέξανδρος Σουβατζόγλου, Τόλης Τσακιρίδης, Άννα Τσιάρου, Κρισάμι Φεσσάρα, Μαριτίνα Χλειουνάκη, Χρήστος Χρήστου, Κατερίνα Ψυλλίδου και ο Άκης Τσονίδης.

– το «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ» της Ζωρς Σαρρή, ένα εξαιρετικό θεατρικό έργο για παιδιά με διαχρονικά μηνύματα και με τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου «Αν όλα τα παιδιά της Γης πιάναν γερά τα χέρια, κορίτσια αγόρια στη σειρά και στήνανε χορό, ο κύκλος θα γινότανε πολύ-πολύ μεγάλος κι ολόκληρη τη Γη μας, θ’ αγκάλιαζε θαρρώ…».

Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί στις 11:30. Το παιδικό θέατρο στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ! Διασκευή-Σκηνοθεσία-Χορογραφίες: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκος Πατούνας. Παίζουν (αλφαβητικά): Ζήνα Ασλανίδου, Ιορδάνης Βροχίδης, Κώστας Γούργουλης, Δέσποινα Μιχαηλίδου, Παναγιώτης Μωρικίδης, Αναστασία Νακούδη, Νίκος Πατούνας, Χρήστος Χρήστου.

και

– «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» του Ντάριο Φο. Η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και στη νέα σεζόν, αφού το ενδιαφέρον του κοινού για τη συγκεκριμένη καταγγελτική και άκρως επίκαιρη παράσταση, παραμένει αμείωτο. Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 9 μ.μ. Σκηνοθεσία: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Πατούνας. Διανομή: Αντωνία: Ιωάννα Μουτουσίδου, Μαργαρίτα: Αλεξάνδρα Τουλούμπα, Τζοβάνι: Άκης Τσονίδης, Καραμπινιέρος: Τόλης Τσακιρίδης, Λουΐτζι: Νίκος Πατούνας, Γέρος: Κώστας Γούργουλης.

 

 …και όλα αυτά μέχρι την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου, για ελάχιστες μόνο παραστάσεις.

 

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ!!!

Γενική είσοδος: 9 €. Μαθητικό/φοιτητικό: 6 €. Στο παιδικό θέατρο γενική είσοδος: 6 €.

 Κρατήσεις Θέσεων: τηλ. 2552026210 (ταμείο) & 2552028280 (γραφείο)

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog